La meva estrella em troba

L’art-teràpia: Un balsam per l’ànima en processos de dol

 

DIVENDRES 30 de setembre a les 19h, entrada lliure

 

Xerrada i Presentació del curs de Lola Bassas:

– El color actua directament en l’ànima i en el cos emocional, ens ajuda a calmar el dolor i a retrobar l’equilibri
– Les imatges metafòriques o de contingut espiritual ens poden acompanyar en el procés de dol, ens donen consol  i ens ajuden a superar les grans proves de la vida.
– L’art és també una eina per expresar el nostre sentir, alliberar-lo i compartir-lo amb els altres.
– Treballem sobre les 7 etapes del dol i el seu procés. És també una eina per meditar sobre la propia mort.
Lola Bassas: Art-terapeuta i pintora.
«La meva fascinació pel color i per l’art venen de molt lluny. Per això vaig decidir estudiar Belles Arts i més endavant Artteràpia iPintar és una activitat que m’omple de vida i un pont cap a mi mateixa. El color és un portal cap al món anímic i espiritual.  És peraixò que m’interessa especialment l’Artteràpia, perquè per mi és la fusió de tot allò que més m’interessa; l’art, el color, l’observació de la naturalesa per una banda i per l’altra el creixement espiritual i el coneixement d’un mateix. Pintar en grup pot ser a més un regal que oferim al món, com una oració plena de bellesa i de bondat»