Taller de cant terapèutic

 


Dissabte 10 de Febrer de 11 a 13h

(Reserva la teva plaça a 93 454 61 89 o libreriasintesis@gmail.com)

 

COM I PERQUÈ DE “VEU TERAPÈUTICA”

Creix tot cantant és un taller continuat de creixement personal mitjançant l’aprenentatge de la tècnica de cant clàssic i la respiració correcta. Adaptat sempre al ritme i necessitats de cada individu amb un ritme de creació i creixement constants del grup i amb el grup.

L’objectiu, és aconseguir mitjançant l’ensenyament del cant, la respiració i d’altres tècniques l’obertura i el desbloqueig de les emocions negatives que ens frenen a viure la vida plenament, i interactuar entre nosaltres d’una manera conscient i amorosa on amb el temps, de manera natural s’acabi construint un petit grup familiar on poder compartir i transformar allò que ens passa a la vida diària.

Això ho aconseguirem mitjançant la tècnica del cant clàssic, la respiració i el moviment conscient, la meditació, els mantres, la connexió amb el nen interior, la confiança en un mateix i les dinàmiques de grup.

Tot això, és fruit de la meva experiència personal per la vida:

Els vuit anys de conservatori, l’experiència directa com a educadora de lleure amb infants i joves, el budisme, la meditació, el ioga, les teràpies Gestalt i Rebirthing, i totes aquelles proves que constantment ens posa la vida.

L’inquietut cap al món on vivim, el meu propi auto creixement i la decisió de triar el que realment vull fer a la vida, m’ha fet començar a donar llum a aquest taller i així poder ajudar a tots aquells que ho vulguin i ho necessitin.

Qui ho promou i desenvolupa?

Em dic Neus Miró i Montero. Vaig néixer el 7 de novembre del 1987 a Mataró.

M’apassiona la vida, les persones, la música, els animals, la natura i el silenci.


Vaig tenir la sort d’iniciar la meva carrera músical i teatre pujant a l’escenari del TNC als 18 anys i des de llavors no m’he aturat. Vaig entrar al conservatori del Liceu fent 8 anys de cant clàssic i 6 de piano. Més endavant, vaig rebre una beca de 2 anys del mateix conservatori per formar-me en teatre amb “Àngels Sànchez” i Gospel amb “Ramón Escalé”. Posteriorment, vaig tenir la sort de poder estudiar amb la soprano “Rosa Mª Conesa” (tècnica Cavaller) dos anys. I que no me’n oblidi de la fantàstica Master class que vaig viure a Staad, Suiza, amb la meravellosa “Silvana Bazzoni”.

He participat com a cantaire al “Cor de Noies” de l’Orfeó Català durant dos anys, i al Cor de Cambra d’Anton Bruckner, entre d’altres. Actulament participo al cor de la meva ciutat “Cor Ciutat de Mataró”.

A la meva vida practico la meditació, el rebirthing, el kundalini Ioga i cultivo verdures i hortalisses. Faig de vetlladora escolar i directora en gestió i dinamització d’equips de persones, quan m’ho permet el món laboral. Practico i comparteixo Reiki tan com puc i se’m permet


Actualment m’estic formant en instructora de Kundalini Ioga a Happy yoga. Investigo com a cantant en el cant clàssic de la India. Participo com a cantant en un grup de mantres a la meva ciutat “Mantrate”; i col·laboro en kirtans com a cantant amb companyes com ara “Jenny Sangeet”, “Carme Nalini” o “Eva Espeita”…..


Engegant projectes com ara “Veu terapèutica”, un taller grupal per compartir la medicina del cant, que em va salvar la vida. Fent sessions individuals de respiració conscient, observació de les emocions i tècnica vocal. Tan per artistes que ja tenen la seva carrera encaminada, de circ, teatre, cantants…… i per a tot aquell que tingui ganes de descobrir-se íntegrament dins d’aquest àmbit, amb o sense experiència prèvia. I alhora, iniciant tallers de musicoteràpia per persones de la 3a edat.

I molta intuïció, i d’altres coses que la vida m’ha donat i no existeixen papers per estructurar-les i/o etiquetar-les. M’he atrevit a ser emprenedora i a compartir allò que la meva ànima em demana. Superant cada dia les meves pors i confiant en el compartir de l’amor i les eines que ens ajuden a ser lliures a totes les persones si reconeixem la nostra unió com a espècie, com a família.